Copyright © 2008 Minden jog fenntartva. Kivitel ticma
Elsődleges szerkezete: az úszó csatolt befelé a fém alátét 4 mm vastag és a 3 csavart egy M12-es klip. Ez a klip is felülről úszót és a belső oldalon egy szög 60 fok nyújtó konszolidációját alap platform. Ezek a klipek kerüljenek minden méter cső. Tartószerkezet eltávolítható, és a környezet, amely előírja egyszerű szállítás teherautó. A horgok rögzítjük "U" profil és a fal vastagsága 5 mm-t, amely megemészteni az ízületek felett áll. Ebben a profilban, a négy szélső sarkok hegesztett kikötőbak a horgonyzó-és horgok összevonására ponton szükség.

Plovci: polipropilénből fal vastagsága 8 mm-lépésbetét a hab, hogy nyújtson merevsége és nem süllyedt.Na épület úszó 5 különböző méretű biztosítani a megfelelő helyzetben a tárgy a tervezett terhelést. Float átmérője 63 cm és 600 cm hosszú. Nettó kapacitás mérő-ig esedékes 140 kg, mint a mi projekt a kapacitása 2800 kg-áztató kacsa felét az átmérője. Hatására az úszó jég nem létezik, mivel a nyomás fölé emelkedik, a jég felszínén. Lehetetlen, hogy a mechanikai sérülés, mint zrnom puska. Áttörés leértékelődött polisztirol polietilén csöveket lehet elhelyezni, maximum 1,4%-a víz hosszabb ideig.
Megbízhatóságát tesztelte, amelyek esetében a műszaki dokumentációt.

Villamos szerelés. Tekintettel arra, hogy ez egy nedves területen a víz, a tizenkét voltos elektromos rendszer teljes biztonság az ügyfelek számára. Akkumulátor térfogata 140 Ah / 12 V biztosít a több napos munkatér világítás és víz szivattyúk. Napelemek helyezni a felső teraszon, teljes akkumulátor-tól 30 A. Rendelkezik továbbá arról, állandó tevékenységet elemeket. Szerelő leáll a töltés, ha az akkumulátor nem telik. Neonfények-tól 8 W elegendő fény az éjszakát.
A konstrukció jack mobiltelefonok töltésére.
     A terület leírása, és a kényelmet nyújt ügyfeleinek, a létesítmény nem egy prémium szolgáltatás, kényelem, hanem az emberek számára, akik szeretnének a barátság a természettel, és ez elég. Első következtetés, hogy a kényelem az épület a vasút között a kupé és a szállodai szobák helyes. Ökológia teljesen ártalmatlan és nagyon biztonságos. Mivel a teljes innovációs turisztikai kínálatát Vajdaság egy jó halat számítunk nagy kapacitású szobakapacitás-kihasználtsággal működtek. Objektumok további frissítések.
Platform: Teljes hasznos platform polietilénből készült elem 8 x 29 cm-es falvastagság 5 mm. Ezeket az elemeket a gerinc, hogy 4 pontot, amely rendkívüli stabilitást. A front a terasz platform homályos 400 x 330 cm folytatják, ahol a legtöbb az élet a tutajon. A földre helyezik, padló, műanyag szövet, amely megakadályozza a csúszást nedves láb. A víz könnyen squeezes át a burkolatok és szőnyeg, hogy nincs lehetőség előfordulását a kellemetlen szagokat. Ezzel a platform végzett halászat három irányban. A platform állapítja 4 szék és asztal éttermek, mint alumínium.
Állapítottak meg, és mozgatható napellenző hogy natkriva terasz és véd a nap és az eső. A platform alacsony oldala készülékei a zavartalan kibontakozott halászat. Elején a platform biztosítanak támogatja a rudakat. A meghosszabbítás a felső platform beépített világítás.
START                   ELHELYEZÉS           BERENDEZÉSEK         ÉRINTKEZÉS                KÉPEINEK