Copyright © 2014. All Rights Reserved. Design ticma
      SAOPŠTENJE RSV POVODOM UČEŠĆA
NA "LORISTU 2015"    Poštovane kolege, ribolovci Vojvodine,

    pozivamo vas da posetite Sajam lova i ribolova "Lorist 2015" koji će biti održan od 7.-11.oktobra 2015.godine, na Novosadskom sajmu. Posetite i štand Ribolovačkog saveza Vojvodine na kojem vas očekuje veliki broj raznih manifestacija. Imaćete priliku i DA POTPIŠETE PETICIJU za ukidanje privrednog ribolova na rekama Srbije, kao i da prisustvujete susretima sa raznim korisnicima ribolovnih voda Srbije.
    Preporučujemo vam da se PRIJAVITE ZA TAKMIČENJE U KUVANJU RIBLJE ČORBE koje će biti održano u subotu, 10.oktobra u 13,00 časova. Slede vredne nagrade - pehari i medalje, a za pobednika gratis dozvola za rekreativni ribolov za 2016.godinu.

Za 4-člane ekipe ovogodišnjeg takmičenja obezbeđene su gratis ulaznice za sajam. Za detaljnije propozicije možete se obratiti Novosadskom sajmu.

    Ribolovački savez Vojvodine obezbedio je za svoje članove i popust na cenu ulaznice za organizovani dolazak najmanje 8 članova udruženja. Za ovaj popust potrebno je da na overenom memorandumu udruženja sačinite spisak imena i predate ga na biletarnici Novosadskog sajma. Cena ulaznice, sa popustom, biće 200,00 dinara.
    Posebno pozivamo DAME IZ NOVOG SADA I OKOLINE DA SE TOKOM SAJMA PRIJAVE ZA ŠKOLU RIBOLOVA u organizaciji RSV.

MI VAS OČEKUJEMO!

www.rsv.org.rs
Poklon kalendar za 2018. godinu
poklon kalendar
Ribolovački savez Vojvodine
RSV d.o.o.
tel: 021 6411-974
rsv@rsv.org.rs
Đoke Mijatovića 16, 21000 Novi Sad, Srbija
Ispravno merenje dozvoljene lovne dužine ribe