Hogyan van szerelve egy tutajt.

Tutaj áll az alap úszó, alapfokú építőipar, az alsó platformra, tárolási létesítményt, a higiénia szerelvényeket és teraszok a napozásra. Teljes hasznos alapterülete 24 m (4 x 6 m) + 12 m2 terasz a felső = 36 m2. Az épület tömege mintegy 2500 kg.
Ingatlan nepotopiv, és nem lehet, mert felborult a technikai jellemzőit.
A pontonok egy kézikönyv és hűtőszekrények hűtéséhez italok és mini televízió és rádió.
Mostanáig épült létesítmény már megkapta a szükséges engedélyt a hajó felelős a hajó ellenőrzés, amely biztosítja azok használatát.Copyright © 2008 Minden jog fenntartva. Kivitel ticma
Higiéniai lehetőségek: Situated on a jobb oldalon a ponton az alábbi hálószoba. Belső méretek 270 x 90 x 220 cm. A bejáratnál állapítja tolóajtók. A közepén a neonfények 6 W.
Az alján a szoba meg egy klasszikus WC és mosdó és WC öblítőtartály egy kis láda. Ürülék a kifolyási tartály, hogy nem éri el az alap-platform (zpr. 120 L). Üres a tartály végzik a nyíláson át a közvetlen külföldi kéz a víz a tó. A tartályt öntenek ökológiai kétkomponensű folyadék razgrađivanje szerves anyag, amely nem káros jellegű. Kellemes illata és az ürülék a folyadék okker színű. Kiürítése után a tartály illessze be az új összeget koncentrátum. Clearance van szükség minden másnap.
      Érintse meg és WC-tartályok, a kínálat műszaki víz a tó természetes csökkenne, a tározó felső terasz (100 L). Közepén a fürdőszoba csatorna. A bejáratnál, a bal oldali falon található polyethilene polc bracket a kemping gázégő főzésre kávét vagy teát. Kis egyszeri palack gáz ne jelentenének kockázatot a mérgezés vagy robbanás. A terem egy oldalsó nyílással a szellőzést.
        Presostatska szivattyú kerül átlósan a fekalnog tartállyal rendelkezik, és állandó nyomás a hálózatban.


Szállás épület: falai helyiségek alvás származik elemei Veka PVC műanyag szigetelő anyaggal. A belső tér méretei 280 x 290 x 230 cm. Függőleges falak és a mennyezet, mert a "szendvics-rendszer", amely jó hőszigetelő. A szobában három ágy meg a standard méretek 90 x 200 cm. Két kerültek a normál magassága 44 cm, és a harmadik (extra) felhívja az ágy alatt maradt. Jog alapján megállapított ágyszám a csúszó fiókjai 190 x 900 cm, mélysége 25 cm, ahol a látogatók, hogy elhalasztják a személyes holmiját.
Bejárati ajtó (100 x 200 cm) a csúszás kívülről, és egy nagy pohár területet, amely helyiség megvilágítás. A külső meg sötét, "velencei" függönyt. Minden nyílása biztosított szúnyoghálók. Balra és jobbra-to-door egyik olyan területe, 80 x 70 cm, ahol a polcok meg, hogy késleltesse a dolgokat, és ruhát.

A szemközti oldalon a bejárati ajtó meg ablak PVC anyagból 40 x 60 cm, amelyet használnak a szellőzés és világítás. Falak polietilén, amely a könnyű karbantartás a higiénia miatt, hogy ne szórakozz, vagy kárt. A fény színe (fehér, krém, zöld St.). Közepén a mennyezet tűzték neonfények 8 W. A padlót, PVC padlóburkoló.

START                   ELHELYEZÉS           BERENDEZÉSEK         ÉRINTKEZÉS                KÉPEINEK