Éghajlati viszonyok kedvezőek voltak a tavon tavasszal, nyáron és ősszel, mind a sporthorgászat és a családi nyaralás, természetes környezetben Fruska Gora környezetben.

Távolság városok:
15 km Sremska Mitrovica, Ruma 3 km, 50 km-Újvidék, Belgrád, 70 km.
Nyáron a tóban a víz hőmérséklete 28 C-on

A százalékos a vízben oldott oxigén a vízben a nyári hónapokban, 8 mg / m 3.

A tó lehet sikeresen vadászni nagy példányai ponty, harcsa, sügér és babuške és fehér hal bőséges. Az elmúlt 5 évben, tele 25 000 feje ponty fiatalabb.
Sajnos skranuti figyelmet a sporthorgászok a tóban túlzottan szorozni amerikai harcsa (Törpeharcsa, vagy abisinac Reagan nevezte, hogy a helyi lakosság). Évente rehabilitációs elkapja ezeket a kártevők, de még mindig jelentős összeget.

Halászatra engedélyezett hajók csak a közvetlen közelében a létesítmény.
A létesítmény volt telepítve, gázkészülék főzésre kávé és tea, valamint a termikus ételkészítésre lehet végezni a tengerparton, előre megbeszélt helyen azért. Az Ön rendelkezésére áll a használata a grill, és vízmelegítő előkészítéséhez leves.
Ivóvíz kell adnia a saját. Ott van a felvásárlásának lehetőségét palackozott a közeli boltokban vagy használja a város strand. Technikai víz védelmét a létesítmény.

Lehetőség van a megrendelés és a szállítás az élelmiszer a közelben éttermek, pizzériák. Telefonszámok éttermek emel ki az objektumot.
Használja a tárgy bemutatja a meghatalmazott személy.

Ez a tó választották elsősorban azért, mert a meghatározott infrastruktúra. Tó bekötőút van kirakva, a partra épített hajók, szép strandok éttermek és ami a legfontosabb nagyon tiszta vizet a tó gazdag halban.
     Ez a tó 42 hektár nagyságú és térfogata körülbelül 1 600 000 m3 víz alkalmas szállást a legmagasabb
6 Ezen objektumok. Tekintettel arra, hogy 3 már beépített, a források elosztásáról e a verseny,
kerek kínálunk ebben a turisztikai célpontja.

Copyright © 2008 Minden jog fenntartva. Kivitel ticma
Szolárium: Tető teljesítményt sík felületre, feltéve számunkra hasznos helyet. Terasz területe 270 x 400 cm. , Amíg keresztül érhető el, lépcsőn fel a székből. A padló az azonos elemek alapján, de az elemek hegesztett kell vizet át nem eresztő. Csúszásmentes padlóburkolat, és megakadályozza a belépést a fény az alvó területen. Szélén a terasz magassága a kerítés kerültek 90 cm-es, hogy megakadályozzák csökken. A terület ideális a kisgyermekes anyák. Két műanyag székek és kávé asztal esernyő bazenčić gyermekek számára biztosít sok örömet a környezetben a természet.

??????? ???? ????
START                   ELHELYEZÉS           BERENDEZÉSEK         ÉRINTKEZÉS                KÉPEINEK