Klimatski uslovi na jezeru su povoljni tokom proleća, leta i jeseni, kako za sportski ribolov, tako i za porodični odmor u prirodnom okruženju fruškogorskog ambijenta.

Udaljenost gradova:
Sremska Mitrovica 15 km, Ruma 3 km,  Novi Sad 50 km, Beograd 70 km.
Letnja temperatura vode u jezeru 28 C.

Procenat rastvorenog kiseonika u vodi tokom letnjih meseci je 8 mg/m3.

U jezeru se uspešno mogu loviti krupni primerci šarana, smuđa i soma a babuške i bele ribe ima u izobilju. U proteklih 5 godina poribljeno je sa 25 000 glava šaranske mlađi.
Na žalost moramo skranuti pažnju sportskim ribolovcima da se u jezeru prenamnožio američki som (terpan, abisinac ili regan kako ga zove lokalno stanovništvo). Svake godine vršimo sanacioni izlov ove štetočine, ali još ga ima u znatnim količinama.

Sportski ribolov iz čamca dozvoljen je samo u neposrednoj blizini objekta.
Na objektu je instaliran plinski uređaj za kuvanje kafe i čaja, a termalna priprema hrane može se vršiti na obali, na unapred pripremljenim mestima za to. Na raspolaganju je upotreba roštilja, kao i kotlića za pripremanje čorbe.
Pijaću vodu morate obezbediti sami. Postoji mogućnost kupovine flaširane u obližnjoj radnji ili korišćenje gradske sa plaže. Tehnička voda je obezbeđenja na objektu.

Postoji mogućnost poručivanja i dostave hrane iz obližnjih restorana i pizzerije. Brojevi telefona od restorana se nalaze istaknuti na objektu.
Upotrebu objekta će Vam prezentovati ovlašćeno lice.

Ovo jezero je odabrano prevashodno zbog rešene infrastrukture. Prilazni put jezeru je asfaltiran, izgrađen je pristan za čamce, poseduje lepo uređenu plažu sa ugostiteljskim objektom i što je najvažnije izuzetno čistu vodu u jezeru i bogat riblji fond.
    Ovo jezero veličine 42 ha i zapremine oko 1 600 000 m3 vode pogodno je za smeštaj najviše
6 ovakvih objekata. S obzirom da su 3 već izgrađena, dodelom sredstava po ovom konkursu,
zaokružili bismo turističku ponudu na ovoj destinaciji.


Copyright Ó 2008 All Rights Reserved. Design ticma
START                    LOKACIJA                   OPREMA                  KONTAKT                 SLIKE
Terasa za sunčanje: Krovna izvedba ravnom površinom obezbedila nam je još jedan koristan prostor. Površina ove terase je 270 x 400 cm. Do nje se dolazi preko stepenica sa rukohvatom. Pod je od istih elemenata kao i osnova, ali su elementi zavareni kako bi bili vodo nepropustivi. Podna obloga sprečava klizanje i ulazak svetla u spavaći prostor. Na rubovima terase su postavljene ograde visine 90 cm koje sprečavaju pad. Prostor je idealan za majke sa malom decom. Dve plastične ležaljke i kafe sto uz suncobran i bazenčić za decu, obezbeđuje puno uživanje u ambijentu prirode.

??????? ???? ????