START                    LOKACIJA                   OPREMA                  KONTAKT                 SLIKE
Copyright Ó 2008 All Rights Reserved. Design ticma
Osnovna konstrukcija:  Pričvršćena je za plovke sa unutrašnje strane metalnim podloškama  od 4 mm debljine i sa 3 zavrtnja M12 po kopči. Ovakva kopča se nalazi sa gornje strane plovka  i sa unutrašnjeg boka pod uglom od 60 stepeni čime se obezbeđuje ukrućenje osnovne platforme. Ove kopče se postavljaju na svaki metar cevi. Noseća konstrukcija je demontažna po sredini čime se obezbeđuje lak prevoz kamionom. Na kopče se pričvršćuje "U" profil debljine zida 5 mm za koji se vare spojnice za gornju konstrukciju. Na ovaj profil, na sva četiri krajnja ugla su zavarene bitve za sidrenje i kopče za spajanje pontona po potrebi.

Plovci: Izrađeni su od polipropilena debljine zida 8 mm sa umetkom od stiropora koji mu obezbeđuju krutost i nepotopivost.Na objektu postoji 5 plovaka različitih dimenzija koji obezbeđuju pravilan položaj objekta pri planiranom opterećenju. Prečnik plovaka  je 63 cm, a dužina 600 cm. Neto nosivost po dužnom metru je 140 kg što u našem projektu obezbeđuje nosivost od 2800 kg sa potapanjem plovka ispod polovine prečnika. Uticaj leda na plovak ne postoji s obzirom da ga pritisak leda izdiže iznad površine. Mehanički ga je nemoguće oštetiti osim  puščanim zrnom. Proboj polietilenske cevi amortizuje stiropor koji može da primi maksimalno 1,4 % vode u dužem vremenskom periodu.
Pouzdanost je atestirana, o čemu postoji tehnička dokumentacija.

Elektro instalacije.  S obzirom da se radi o vlažnoj sredini na vodi, dvanaest voltni strujni sistem obezbeđuje punu sigurnost za klijente.  Akumulator jačine 140 Ah / 12 V obezbeđuje višednevno osvetljenje prostora i rad pumpe za vodu. Solarna ploča postavljena na gornjoj terasi puni bateriju snagom od 30 A . Ujedno obezbeđuje stalnu aktivnost akumulatora. Regler obustavlja punjenje kada je akumulator pun. Neonsko osvetljenje od 8 W obezbeđuje dovoljno svetla za noć.
Na objektu postoji priključak za punjenje mobilnog telefona.
    Po opisanim prostorima i komforu koji pruža klijenteli, objekat ne predstavlja vrhunsku uslugu komoditeta ali za ljude željne druženja sa prirodom i ovo je sasvim dovoljno. Početna konstatacija da je komfor objekta između željezničkog kupea i hotelske sobe je tačna. Ekološki je potpuno neškodljiv i vrlo siguran. Kao totalna novina u turističkoj ponudi Vojvodine uz dobar ulov ribe računamo na veliku popunjenost kapaciteta. Objekti pružaju mogućnost dodatne nadgradnje
Platforma:    Kompletna korisna platforma je izrađena je od polietilenskih elemenata 8 x 29 cm debljine zida 5 mm. Ovi elementi imaju oslonac na 4 tačke što obezbeđuje izuzetnu stabilnost. Prednji deo platforme je terasa dim 400 x 330 cm gde se odvija najveći deo života na splavu. Na podu je postavljena podna obloga od plastičnog tkanja koja sprečava klizanje mokrih nogu. Voda se lako cedi kroz oblogu i patosnicu tako da nema mogućnosti za pojavu neprijatnih mirisa. Sa ove platforme se vrši sportski ribolov u tri pravca. Na platformi su postavljene 4 stolice i sto za obedovanje od aluminijuma.
Postavljena je i pokretna tenda koja natkriva terasu i štiti od sunca i kiše. Platforma ima niske bočne graničnike kako bi se nesmetano odvijao sportski ribolov. Na prednjem delu platforme su predviđeni nosači  za štapove. Na produžetku gornje platforme instalirano je osvetljenje